Mycí stanice Ana Sora se nachází ve vesnici Ana Sora, která je součástí slavné kávové oblasti Guji, a je známá svými fantastickými kávami. Plantáže ležící v nadmořské výšce 1 900 a až 2 350 metrů nad mořem jsou jedinečné díky své vysoké nadmořské výšce. To způsobuje pomalejší zrání kávových třešní, protože teploty jsou nižší a třešně mají více času na vývoj, což přináší super jedinečný profil šálku, který můžete najít pouze v Etiopii.
Farmy a mycí stanice Ana Sora jsou také jedinečné, protože jsou v soukromém vlastnictví a patří Izraeli Degfovi, který se o výrobě kávy naučil vše, když vyrůstal jako dítě manažera družstva a jeho matky prodávající zelená zrna na místní autobusové zastávce.
Až do roku 2018 se veškerá káva zpracovávala přírodním způsobem, ale s blízkou řekou Turo bylo rozhodnuto vyrábět také prané kávy, takže bylo využito využití vody z řeky a vybudována mycí stanice.
Veškerá káva je pěstována ve stínu na následujících stromech: Albizia gummifera, Cordia Africana, luštěniny a také falešné banánovníky.